Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Cei trei români din dosarul furtului de tablouri comis în Olanda ar fi fost ajutaţi de un albanez

Potrivit surselor citate, doi dintre cei arestaţi în dosarul furtului, respectiv Alexandru Bitu şi Eugen Darie, ar fi ajuns în Olanda la propunerea unui interlop albanez care, pentru o perioadă, a locuit în judeţul Tulcea.
Albanezul ar fi intrat în atenţia poliţiştilor şi a procurorilor români după ce a comis la Tulcea o tentativă de omor asupra unui bărbat pe care a încercat să-l ucidă cu o armă militară, în timp ce acesta se afla la volanul maşinii sale, au mai spus aceleaşi surse.
Potrivit anchetatorilor, albanezul a tras atunci mai multe focuri de armă asupra autoturismului, însă cel vizat a scăpat cu viaţă, deşi vehiculul a fost, practic, ciuruit de gloanţe.
Ulterior, suspectul a fugit din ţară, prezenţa lui fiind semnalată pe teritoriul Olandei şi cel al Marii Britanii, conform datelor culese de poliţişti şi procurori.
După plecarea acestuia din România, Alexandru Bitu şi Eugen Darie, care locuiesc în oraşul tulcean Măcin, ar fi plecat şi ei în Olanda, la îndemnul albanezului.
Potrivit surselor citate, există suspiciuni că, în Olanda, cei doi români s-ar fi implicat în trafic de persoane şi furturi, împreună cu cel de-a treilea complice care ar fi participat la furtul tablourilor, Radu Dogaru, originar dintr-o localitate de lângă Măcin.
În privinţa furturilor, anchetatorii au indicii că, în mare parte, bunurile obţinute erau vândute în România.detalii,sursa: mediafax.ro http://www.mediafax.ro/social/cei-trei-romani-din-dosarul-furtului-de-tablouri-comis-in-olanda-ar-fi-fost-ajutati-de-un-albanez-10522934

Niciun comentariu: