Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Cine va rămâne fără curent săptămâna viitoare

Este vorba de întreruperi de curent cauzate de lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare. Enel Distribuţie - Unitatea Teritorială Reţea, anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor pnetru o parte dintre abonaţi.

Luni, de la 8.00 la 16.00, tulcenii din zona Liceului Agricol (de pe strada Isaccei) dar şi de pe strada Livezilor vor rămâne fără curent electric.
Marţi, între aceleaşi ore, vor rămâne fără curent electric tulcenii de pe strada Rezervorului, şi cei de pe strada Libertăţii (între strada Rezervorului şi strada Mircea Vodă).
Joi, între 8.00 şi 16.00 rămân făă curent cei de pe strada Lupeni (între strada Trandafirilor şi strada Traian), strada Trandafirilor, strada Eroilor.
Vineri, între aceleaşi ore, rămân fără curent cei de pe strada Lupeni (între strada Trandafirilor şi strada Traia), strada Trandafirilor, strada Eroilor. detalii sursa: http://adevarul.ro/locale/tulcea/cine-ramane-curent-saptamana-viitoare-1_50e7ce30596d7200917754ac/index.html

Niciun comentariu: