Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Institutul Cultural Român are filială la Tulcea. Ce aşteptări are Andrei Marga de la conducerea reprezentanţilor tulceni ai ICR

Astăzi, de la ora 12.00, în incinta Casei Avramide din municipiul Tulcea (de pe strada Progresului) a avut loc inaugurarea oficială a filialei locale a Institutului Cultural Român. La eveniment a participat şi şeful ICR, Andrei Marga.
Discuţiile au fost deschise de directorul filialei tulcene, Suzan Mehmet, care a făcut referire la importanţa existenţei acestei filiale pentru cultura din judeţul Tulcea.

Andrei Marga a discutat, la inaugurarea filialei, despre aşteptările sale de la fiecare centru ICR din ţară, cu referire la centrul de la Tulcea.

Filialalele din ţară, deschise pe modele deja existente la nivel european, vor avea ca scop promovarea programelor naţionale derulate de Institutul Cultural Român, propunerea de programe locale şi relaţionarea cu centre similare diin afara graniţelor.

În cea ce priveşte filiala Tulcea, Marga a vorbit despre trei elemente de ar putea constitui puncte de pornire pentru programe ce urmează a fi promovate: dezvoltarea cultural – turistică a deltei, vestigiile din judeţ, dar şi personalităţile culturale contemporane.

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, dar şi Episcopul Tulcii, P.S. Visarion au discutat şi despre un alt element care ne individualizează la nivel naţional, bisericile şi mănăstirile din judeţ (privite prin prisma comunităţilor etnice şi religioase).  detalii, sursa : adevarul de seara tulcea : http://adevarul.ro/locale/tulcea/galerie-foto-institutul-cultural-roman-filiala-tulcea-asteptari-andrei-marga-conducerea-reprezentantilor-tulceni-icr-1_50f7d856dc344dc202471dca/index.html

Niciun comentariu: