Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Profesorii pensionari pot rămâne în învăţământ încă trei ani

detalii, sursa : obiectiv.ro http://www.obiectivtulcea.ro/profesorii-pensionari-pot-ramane-in-invatamant-inca-trei-ani.htmlProfesorii şi învăţătorii care ar urma să se pensioneze anul acesta sau cei care au ieşit la pensie în ultimii trei ani pot rămâne sau reveni în învăţământ pentru încă trei ani de zile. Potrivit declaraţiei inspectorului general al Ins­pec­toratului Şcolar Tulcea, Dumitru Damian, în felul acesta va creşte numărul profesorilor calificaţi, având în vedere că la Tulcea îşi desfăşoară activitatea peste 70 de cadre didactice necalificate.
„Pot rămâne în învăţământ dacă îşi doresc acest lucru. La Tulcea sunt circa 60 de profesori care ar urma să se pensioneze anul acesta şi ei pot rămâne în şcoli, dar cu siguranţă că vor fi unii profesori care vor dori să se pensioneze. Deci vor fi mai mulţi profesori calificaţi pensionari şi mai puţini necalificaţi. Atâta timp cât noi, în judeţul Tulcea, mai avem 70 de cadre didactice suplinitoare, nu suntem în peri­colul ca să îi supărăm pe cei care sunt tineri absolvenţi şi care vor să lucreze în învăţământ”, a declarat inspectorul general Dumitru Damian.

Niciun comentariu: