Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

S-a închis bara Sulina. Minima de astăzi este de minus 10 grade Celsius

Conform informaţiilor furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, mai multe şosele din judeţ sunt acoperite de zăpadă (strada de până în cinci centimetri). În această după amiază a fost închisă şi bara Sulina.

DN 22, DN 22E, DN 22F  sunt acoperite parţial cu zăpadă frământată (1-2 centimetri), DN 22D  este parţial umed, parţial acoperit de zăpadă frământată de un centimetru. DN 22A  este acopierit parţial cu zăpadă frământată (1-5 centimetri).
Pe drumurile naţionale se acţionează cu 11 ATB-uri pe DN 22, DN 22A, DN 22D, DN 22E, DN 22F şi s-au răspândit 55 tone material antiderapant.
Pe DN 22D vântul suflă cu până la 60 de kilometri la oră. Vizibilitatea este redusă sub 150 de metri din cauza viscolului.
În această după amiază, din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în bara Sulina.
La Tulcea se înregistrau astăzi -5 grade Celsius, iar minima anunţată pentru astăzi este de -10 gradedetalii, sursa : adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/s-a-inchis-bara-sulina-minima-minus-10-grade-celsius-1_50ec0fac56a0a6567e53b431/index.html

Niciun comentariu: