Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Vesti importante pentru 5 milioane romani care sunt pe Facebook. Reteaua se transforma radical

Nespectaculos, si-au zis investitorii, asa ca actiunile Facebook au pierdut rapid chiar si trei procente. Cu toate acestea, noul motor de cautare ascunde o cheie catre viitorul internetului.
"Pornim aplicatia cu cateva functii elementare de cautare. Prieteni, fotografii, locuri, pagini ale companiilor si e doar inceputul. Faci cautarea dupa poze, oameni, locuri si interese. Dar la ce iti pot fi utile? Pai ca sa nu mai trebuiasca sa iti suni prietenii sa ii rogi sa iti dea un sfat ori o recomandare. Daca scopul tau este sa vorbesti cat mai putin, dar sa obtii cat mai rapid o informatie fara o conversatie la pachet, aceasta poate fi secretul", declara fondatorul Facebook.
Insa noul motor stie si lucruri mai sofisticate. Cautarea ta devine de acum sociala. Adica, uita ce stia sa faca Google pentru tine. O intrebare identica va avea raspunsuri diferite.
Spre exemplu cuvantul placa poate inseamna un element al unei cladiri pentru un arhitect sau snowboard pentru un tanar pasionat de sporturile de iarna. Si de aici posibilitatile sunt nelimitate.
Daca graph search va avea succes si va fi extins spre exemplu pe tipuri produse, ceea ce Facebook experimenteaza deja pe unele site-uri, reteaua se va transforma in cativa ani in coloana vertebrala a noului internet. detalii, sursa: stirileprotv.ro http://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/vesti-importante-pentru-5-milioane-romani-care-sunt-pe-facebook-reteaua-se-transforma-radical.html

Niciun comentariu: