Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Fata dispărută de acasă din ianuarie a fost găsită în Bucureşti

foto adevarul de seara tulcea

La momentul de faţă tânăra este în drum spre Tulcea, alături de tatăl ei. Aseară fata a fost găsită de poliţişti în Bucureşti, iar azi noapte tatăl ei a ajuns în Capitală pentru a o aduce acasă.

În seara zilei de 20 februarie, minora Bereza Georgiana, dată dispărută în urma părăsirii domiciliului la 31ianuarie .2013, a fost identificată pe raza Secţiei 10 de poliţie a municipiului Bucureşti, fiind condusă la sediul acestei unităţi până la sosirea părinţilor, care au preluat-o, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

„La 4 dimineaţă am ajuns în Bucureşti, iar acum suntem pe drum spre Tulcea. Sper să nu mai apară probleme şi să nu mai plece de acasă“, a declarat tatăl fetei joi dimineaţă, în jurul orei 9.00.

Amintim faptul că Georgiana Bereza (17 ani), elevă la Liceul de Artă din Tulcea, a plecat de acasă pe data de 31 ianuarie 2013. De abia azi noapte a fost găsită. detalii, sursa:  adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/fata-disparuta-acasa-ianuarie-fost-gasita-bucuresti-1_5125cc5c00f5182b85864009/index.html

Niciun comentariu: