Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Până în luna martie, sute de tulceni vor rămâne fără loc de muncă. Ce firme au anunţat disponibilizări

De la începutul anului 2012 şi până în prezent nouă societăţi comerciale au disponibilizat un număr de 196  persoane, spun reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocupare Forţei de Muncă Tulcea.

SC Cimex (cu 147 angajaţi înainte de disponibilizare) a prevăzut să dea afară 45 de persoane (din care 21 şi-au pierdut deja locul de muncă).

SC Arcosim (cu 87 angajaţi) a anunţat că vor da afară 32 de anagajţi, care deja şi-au pierdut locul de muncă.

SC Romtil Forest SRL Isaccea (cu 28 angajaţi) au anunţat că vor da afară 23 de angajaţi (21 au plecat).

SC Mivnav Steel SRL Tulcea (cu 41 angajaţi) a anunţat că va disponibiliza 32 de persoane (toţi au plecat).

Asociaţia Vânători şi Pescari Sportivi (cu 30 de angajaţi) a anunţat că va da afară 12 angajaţi (au plecat).

SC Siaj Tulcea a disponibilizat toţi angajaţii (17 persoane).

SC Union Visa (cu 35 de angajaţi) a dat afară 28 de angajaţi.

AFDJRA Sulina (cu 180 angajaţi) a disponibilizat 21 de prersoane.

SC Extransgip (cu 25 de angajaţi) a dat afară 21 persoane.

În total, din cele 222 de persoane prevăzute a fi disponibilizate până la această dată, 196 şi-au pierdut deja locurile de muncă.

„Un număr de cinci societăţi comerciale cu un total de 508 salariaţi, au prevăzut să disponibilizeze 274 persoane in perioada Ianuarie – Martie 2013“, a spus Cristian Denuşi, purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea.

SC Coral SA Tulcea, cu 218 salariaţi, va dispnibiliza 150 de persoane. SC Eurocons SA Tulcea, cu 47 de salariaţi existenţi înainte de disponibilizare va da afară 30 de persoane. SC Transif SA Tulcea, cu 22 salariaţi existenţi înainte de disponibilizare va da afară 15 persoane. SC Solar  Aluminium SA Tulcea, cu 48 de salariaţi existenţi înainte de disponibilizare, va da afară 37 persoane. SC Cimex SA Tulcea, cu 173 de angajaţi, va mai disponibiliza 42 de persoane. detalii, sursa; adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/pana-luna-martie-sute-tulceni-vor-ramane-loc-munca-firme-anuntat-disponibilizari-1_5121fd3400f5182b8574b26f/index.html

Niciun comentariu: