Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Spectacol caritabil pentru Cătălin Ionescu

foto arhiva

Marţi, la Teatrul Jean Bart va fi organizat un spectacol caritabil  pentru Cătălin Ionescu. Evenimentul va începe de la ora 17.00, spun organizatorii.

În cadrul acestui eveniment veţi putea asista la un program de muzică şi dans. Invitaţii speciali vor fi artiştii din cadrul ansamblului folcloric de copii „Doruleţul’’ sub îndrumarea  profesorului Ştefan Coman.

Cătălin Ionescu, în calitatea pe care a avut-o de membru al ansamblului „Doruleţul”, a participat la toate festivalurile naţionale şi internaţionale, în ţară şi peste hotare la care micii artişti au fost invitaţi să reprezinte Tulcea şi România.

„Este vorba despre un băiat de 26 de ani diagnosticat cu cancer. În decembrie a fost operat, dar acum cancerul a revenit. Este un băiat extraordinar de cuminte, cu bun simţ, un adevărat talent. Acum lucrează la GSP, la Bucureşti“, spune Ştefan Coman, organizatorul evenimentului. detalii, sursa: http://adevarul.ro/locale/tulcea/spectacol-caritabil-catalin-ionescu-1_510fa6764b62ed5875d4311d/index.html

Niciun comentariu: