Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Dansez pentru liceul meu


Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează în data de 30 martie 2013, la Palatul Copiilor Tulcea, cea de-a doua ediţie a Cupei "Dansez pentru liceul meu".
Prima ediţie a Cupei "Dansez pentru liceul meu" a fost un real succes, peste 100 de elevi tulceni şi-au exersat spiritul de echipă şi s-au luptat prin dans pentru marele premiu. Suntem deosebit de nerăbdători să aflăm cine vor fi câştigătorii acestei ediţii!
VINO ŞI TU ALĂTURI DE NOI SĂ URMĂRIM "LUPTA" CE SE VA DA PENTRU PREMIUL I SÂMBĂTĂ, 30.03.2013, LA PALATUL COPIILOR TULCEA!
VINO SĂ ÎŢI SUSŢII LICEUL-CEA MAI BUNĂ GALERIE VA FI PREMIATA! detalii,sursa: facebook https://www.facebook.com/events/442612949155389/442749865808364/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity


youtube ;arhiva davideanu bogdan de la decernarea de anul trecut http://www.youtube.com/watch?v=d2ay5zZf25g

Niciun comentariu: