Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Incepe Festivalul International de Film despre mediu si oameni, PELICAM

Incepe Festivalul International de Film despre mediu si oameni, PELICAM editia a II-a
A doua editie a festivalului de film despre mediu si oameni, Pelicam IFF isi asteapta invitatii si publicul incepand de vineri 14 iunie, ora 19:00, cu primul eveniment special al acestei editii, vernisajul de fotografie „Romania – oameni si locuri” sustinut de Sorin Onisor la Art House Casa Avramide. Timp de 3 zile in Tulcea vor avea loc evenimente din domeniul cinematografiei, fotografiei si muzicii ce au ca scop principal apropierea publicului de arta si informarea despre initiativele care pun in valoare mediul in care traim.
Printre evenimentele editiei a II-a Pelicam IFF se numara si cele cinci workshopuri despre „Reciclare si reutilizare creativa”, „Organizare comunitara” „Plimbarea sonora prin Tulcea” si cele doua workshopuri de cinematografie sustinute de invitatii speciali.
Keith Partridge este renumit pentru cariera sa in lumea filmului extrem si pentru rolul de cameraman al unor productii ca Touching the Void (castigator al premiului Bafta), The Beckoning Silence, premiat cu Emmy si seria-pilot BBC: “Human Planet“. Keith Partridge va vorbi pentru prima oara in Romania despre experienta celor peste 60 de filmari in conditii extreme, sambata 15 iunie, de la ora 14:30 la Art Cafe Casa Avramide din Tulcea.
Concertele sustinute de Robin and the Backstabbers si Suie Paparude vineri respectiv duminica, in Piata Civica din centrul orasului intregesc programul artistic din cele trei zile ale festivalului de film Pelicam.detalii, sursa: www.orasul-tulcea.ro https://www.orasul-tulcea.ro/stiri/incepe-festivalul-international-de-film-despre-mediu-si-oameni-pelicam.html

Niciun comentariu: