Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Cadou de Moş Nicolae pentru Energoterm: De sâmbătă dimineaţa, se opreşte furnizarea gazului la Tulcea !

După ce a înduplecat conducerea Romgaz cu o plată parţială de 200.000 de lei dintr-o factură de cinci ori mai mare (e adevărat, şi cu un lobby susţinut de parlamentarii tulceni din partea USL), Energoterm Tulcea pare să fie la doar o zi de relizierea contractului de furnizare a gazelelor naturale. Cel puţin aşa reiese dintr-o nouă notificare a Romgaz-ului trans­misă încă de luni societăţii Energoterm Tulcea, prin care se dă ca termen ziua de azi, 6 decembrie 2013 pentru plata în avans a gazului pentru ultimele trei săptămâni din luna decembrie.
„Având în vedere adresa dvs. nr. 3821 din 29.11.2013 prin care ne explicaţi situaţia financiară a societăţii, vă comunicăm că înţelegem situaţia dvs. delicată, dar vă atenţionăm că în situaţia în care nu efectuaţi plăţile conform contractului nr. 9 din 2010 SNGN Romgaz va fi nevoită să nu mai nominalizeze societatea dvs. cu livrări de gaze începând cu data de 07.12.2013, respectiv să procedeze la rezilierea contractului”, se arată în notificarea Romgaz înregistrată luni la Energoterm Tulcea.
Cu încasări modeste în luna noiembrie, chiar dacă majoritatea blocurilor racordate de reţeaua Energoterm au primit căldură în fiecare zi, Energoterm are de plătit azi până la amiază nu doar diferenţa din luna noiembrie, păsuită de cei de la Romgaz, ci şi avansul pentru luna decembrie.detalii, sursa obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/cadou-de-mos-nicolae-pentru-energoterm-de-sambata-dimineata-se-opreste-furnizarea-gazului-la-tulcea.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si care-i solutia? Pentru nenorocitzii de tulceni9 care au platit la zi toate darile....asa le trebuie! Pentru smecherii care folosesc banutzii la pacanele sau la distractii mai serioasa...tot asa le trebuie! Sa stea ,la fel, nederanjati de nimeni la ...frig! Ultima solutie? Debransarea si sa se duca pe pustii Energotermu' lor cu caldura cu tot! Si ar mai fi ceva - debransare la liber,asta vrem ,nu conditionata de nu stiu ce aprobari,masuratori,etc - nemernicii d'alor ca sa tina-n viata un muribund la ultima suflare!