Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Concert de caritate

Vă invităm să participați la Concertul de caritate cu scopul strângerii de fonduri pentru un copil ale cărui sănătate și putere de a continua școala depind și de ajutorul nostru.

În prag de Sărbători și cu rugăciuni la Bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Stelian, Bordul Comunitar Consultativ al Municipiului Tulcea, organizează o acțiune de de caritate, cu sprijinul Teatrului Jean Bart, Marți, 3 decembrie 2013 la orele 17.00.

Vor interpreta pentru noi:

Orchestra de viori Estudianta
Radu Prisada - pian
Loredana Sanda - solo
Trupa de dans Passion Dance
Trupa de dans Arabesque
Trupa de dans Vivere
Corul Bel canto
Corul Casiana
Ansamblul artistic Baladele Deltei.
La finalul Concertului veți fi invitați să vă alăturați eforturilor Bordului Comunitar Consultativ, și al altor oameni de bine prin donații în bani.

Gestionarea fondurilor se va face cu sprijinul Fundației Casiana.

Pentru relații suplimentare, vă rugăm sunați la:
Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea
tel: 0240/513641 detalii, sursa: facebook 
Orașul Tulcea https://www.facebook.com/events/621396801239806/?ref=2&ref_dashboard_filter=calendar

Niciun comentariu: