Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

EROUL POLIŢIŞTILOR TULCENI SI AL POPULATIEI DIN COMUNA TOPOLOG

La ieșirile din municipiul Tulcea și din orașe, precum și la ieșirile din județul Tulcea către județele limitrofe, polițiștii au interzis accesul cetățenilor care voiau să părăsească localitățile, avertizându-i asupra faptului că o astfel de călătorie le pune viața în pericol.
La ieșire din loc. Făgărașu Nou, în dimineața zilei de 29.01.2014 a rămas blocat în zăpadă un microbuz cu 4 călători.
Ag. Pindic Sorin din cadrul Postului de Poliție Topolog împreună cu un cetățean din comuna Topolog s-au deplasat la locul respectiv (aproximativ 6 km) și au reușit să scoată (trăgându-l) microbuzul din zăpadă după aproximativ o oră, acesta continuându-și drumul spre loc. Topolog.
Tot în zona Topolog, la intersecția DN22A cu DJ 222E către loc. Rahmanu, în seara zilei de 29.01.2014 (în timpul codului roșu decretat de meteorologi), a fost semnalată o persoană înzăpezită.
Ag. Pindic Sorin împreună cu reprezentanți ai Primăriei Topolog și utilaje ale acestora s-au deplasat aprox. 14 km până la locația persoanei înzăpezite, unde au constatat că erau de fapt două persoane (doi conducători auto, cu un tir și un autoturism), persoane pe care le-au preluat și le-au adus în loc. Topolog unde au fost cazate peste noapte. detalii,sursa; ziaruldetulcea.rohttp://www.ziaruldetulcea.ro/agentul-pindic-eroul-politistilor-tulceni/

Niciun comentariu: