Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

"O NOAPTE FURTUNOASĂ" la Teatrul Jean Bart

Duminica 19 ianuarie, 2014, orele 19.00, va invitam la spectacolul  "O NOAPTE FURTUNOASĂ" Chiar dacă textul dramaturgului este perfect actual, dar cu parfumul timpului timpului trecut, de data aceasta acțiunea pare țesută în zilele noastre, iar „contemporaneizarea” este realizată cu ajutorul scenografiei, a costumelor, a efectelor de lumini și sunet.
Puteți vedea un alt fel de Caragiale, un carusel în care sunt prinşi şi spectatorii, ca martori ai unui război interior și nu numai. Se râde și se plânge deopotrivă.
În text, apar inserții din drama”Năpasta” în partitura lui Sipridon, rol adus de regizor în prim plan. Aceste colaje, folosite ca un laitmotiv, supun spectatorul la reflecție.


Pret bilet intreg 15,75 lei, pret bilet redus 10.50 lei
Program agentie bilete:
Luni închis,
Marţi-Vineri 10.00-18.00,
Sâmbătă-Duminică 17.00-19.00
Telefon agentie bilete 0240 532 115 

Niciun comentariu: