Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene în judeţul Tulcea 01 februarie 2014/ora 18.00

Drumuri naţionale deschise:

DN 22 SMÂRDAN – MĂCIN 
DN 22 MĂCIN – JIJILA (circulaţie cu restricţie pe un fir, deplasare cu coloană controlată)
DN 22 JIJILA – GARVĂN – VĂCĂRENI – ISACCEA – SOMOVA – TULCEA
DN 22 BABADAG – DOUĂ CANTOANE – BAIA limită judeţ
DN 22E I.C.BRĂTIANU – GARVĂN 
DN 22A TULCEA – CATALOI – NALBANT – CIUCUROVA – TOPOLOG limită judeţ (cu atenţie între CATALOI şi NALBANT, circulaţie cu restricţie pe un fir, deplasare cu coloană controlată)
DN 22D HORIA – CERNA
DN 22D IZVORUL CERBULUI – CIUCUROVA – SLAVA CERCHEZĂ – CAUGAGIA –
DOUĂ CANTOANE

Menţionăm că pe drumurile mai sus enumerate în intervalul 01.02.2014 orele 17.00-02.02.2014 orele 07.00 se va circula cu restricţie de tonaj max. 7,5 to.

Drumuri naţionale închise : 0
Menţionăm că pe DN 22D MĂCIN – HORIA – ATMAGEA – IZVORUL CERBULUI (DN 22 A) se aplică restricţie de circulaţie parţial pe un fir, în coloană dirijată.

Circulaţia pe drumurile judeţene se realizează în condiţii de iarnă, excepţie făcând următoarele tronsoane de drum închise circulaţiei, pe care se acţionează cu utilaje de deszăpezire:

DJ 222 SABANGIA – SARICHIOI
DJ 222 2 CANTOANE – SARIGHIOL DE DEAL
DJ 222E SARIGHIOL DE DEAL – CASIMCEA
DJ 222C IAZURILE – MURIGHIOL
DJ 229M MURIGHIOL – DEBARCADER

Menţionăm că în continuare pe drumurile judeţene TULCEA – MURIGHIOL şi TULCEA – AGIGHIOL circulaţia se efectuează parţial pe un sens de mers în condiţii de iarnă. detalii,sursa: faceboook prefecturatulcea https://www.facebook.com/prefectura.tulcea

2 comentarii:

Ana Cosmin spunea...

Tulcea - Galati?

Ana Cosmin spunea...

Tulcea - Galati, se circula?