Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Promovarea drepturilor femeilor la Centrul de plasament „Speranţa”

Acțiunile de promovare a drepturilor femeilor, precum și transmiterea de mesaje preventive cu scopul de a reduce riscul de victimizare al acestora au continuat în data de 06 martie la Centrul de Plasament „Speranța” din municipiul Tulcea.
La această activitate, pe lângă polițiștii Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea au participat și membrii Comisiei Județene în domeniul egalității de șanse între femei și bărbați (C.O.J.E.S.), reprezentanți ai unor instituții precum Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea, C.N.S.L.R. Frăția, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inspectoratul Școlar Județean Tulcea.
Scopul acțiunii l-a reprezentat transmiterea către cei prezenți de aspecte utile referitoare la soluționarea diferitelor probleme cu care se pot confrunta pe viitor.
În cadrul întrunirii, atât reprezentanții centrului de plasament cât si cei ai D.G.A.S.P.C. Tulcea, în colaborare cu invitații prezenți au încercat să transmită mesaje pertinente cu privire la fenomenul violenței asupra femeilor, condiții de muncă și aspecte referitoare la contractele de muncă și calificările minime necesare pentru încadrarea în câmpul muncii, disponibilitatea angajatorilor de a colabora cu copii instituționalizați, drepturile și obligațiile unui viitor angajat, precum și riscurile cu care se poate confrunta acesta. detalii,sursa: obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/promovarea-drepturilor-femeilor-la-centrul-de-plasament-speranta.html

Niciun comentariu: