Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

ANUNŢ UMANITAR PENTRU PROFESORUL ADRIAN COSTACHE, TULCEA

Distinsul profesor Adrian Costache a fost diagnosticat cu cumplita boală numită Boala neuronului motor, cu o evoluţie rapidă, care deja l-a imobilizat la pat. Singura şansă este o intervenție chirurgicală la o clinică particulară în Italia, a cărui preţ se ridică la 30.000 de euro. Primul anunţ, care l-am făcut acum 2 zile, a stârnit foarte multe emoţii printre foşti săi elevi şi cei care îl cunosc, motiv de speranţă că vom reuşi să ne mobilizăm pentru a strânge suma de care este nevoie. În urma zecilor de mesaje primite, facem câteva specificaţii şi venim cu date noi pentru cei care doresc să contribuie cu sume mai mari, sau mai mici, pentru prietenul nostru.
1. Conturile deschise la
BRD: RO04BRDE370SV24035113700 (LEI) şi RO48BRDE370SV24035203700 (EURO), titular conturi Costache Mariana Gabi (soţia). La ghişeu va trebui să specificaţi titularul!
2. Fiul domnului Adrian Costache are deschis un cont
PAYPAL: alin_costache2013@yahoo.com, pe care îl pot folosi cu încredere cei ce doresc această formă de transfer de bani.
3. Pentru cei interesaţi, putem pune la dispoziţie certificatul medical cu diagnosticul boli domnului profesor Adrian Costache, eliberat de cabinetul de neurofiziologie NEUROPTICS MED, din Bucureşti, în ideea folosiri acestora pentru firme care doresc să sponsorizeze intervenţia chirurgicală (la o simplă solicitare, putem să vi-l trimitem prin e-mail, în format electronic-scanat).
4. Peste câteva zile vom publica lista primilor depunători (fără a specifica suma) în conturile de ajutor. info Nicolae Ariton 

Niciun comentariu: