Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

„Elena di vreari”, la al doilea album: „Casa noastră armânească”

Cântăreaţa Corina Elena Badea, cunoscută sub numele de scenă „Elena di Vreari”, va lansa miercuri 2 iulie la casa avramidei si joi 3 iulie la teatrul jean bart , un nou album de muzică armânească: „Casa noastră armânească”. Spectacolul de la Casa avramidei va avea ca invitati pe cei de la Ansamblul Aroman di Sarichio de Deal ,, Dor,,, in cadrul aceluias eveniment va fii lansata si o carrte cu si despre traditi aromane, seara fiind incheiata de Ansamblul Folcloric baladele Deltei coondusa de Domnul Stefan Coman si orchestra de maiestrul Croitoru Aurelian La spectacolul de pe 3 iulie, care va avea loc la Teatrul „Jean Bart”, cu începere de la ora 17.30, sunt invitaţi Gheorghe Irimia, Denisa Lucan, Gheorghe Luca, Maria Spînu, Georgeta Nichifor, Elena Plătică şi Grupul de copii „Steali armâneshtsa”.Primul album al cântăreţei, „Prota vreari” („Prima dragoste”), lansat anul trecut, a fost un succes.
Spectacolul de joi va fi susţinut de Fara Armânească din România – Falcarea Tulcea, Centrul comunitar român din Canada, Litoral TV şi Crucea Roşie Constanţa.

Niciun comentariu: