Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Esti pregatit ... Night Fashion on the Summer ClubEchipa Agentiei Kamy Modelyng, se pregateste sa urce pe podium, intr-o prezentare de moda . Defilarea va avea loc Sambata 12.07.2014 dupa miezul noptii, la Summer Club, unde frumoasele modele, vor imbraca tinute oferite de sponsorul evenimentului: Magazinul Verada . 
Invitat special al serii va fi Directorul Miss Europa Italia: Antonio Panico . detalii,sursa: https://www.facebook.com/events/1468121446759872/

Cheia succesului ca model este să nu uitati niciodată cîteva lucruri de bază. Ţineţi-vă capul pe umeri tot timpul. Păstraţi-vă calmul şi învaţaţi să vă descurcaţi atît cu succesul cît şi cu eşecurile. Un model fericit şi echilibrat este un model de succes”, ne sfătuieşte Cristian Surugiu – general manager la agenţia de modeling Sequoia din România.
Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o adolescentă pentru a deveni fotomodel?
Trebuie să fie o persoana simpatică, talentată, perseverentă şi să fie foarte motivată.
detalii,sursa: facebook KamyModeling https://www.facebook.com/groups/kami.modelyng/

Agentia Kamy Modelyng ,cu sediul deschis pe Gavrilov Corneliu nr.205A asteapta cu bratele deschise ,toate persoanele interesate de a intra in Lumea Modelingului! Cel mai important ,este ca o agentie serioasa nu percepe nici un fel de taxa,asadar agentia noastra nu percepe nici un comision indiferent de natura acestuia.Pentru cei interesati ,detalii la nr. de tel.0756521064 sau pe privat. VA ASTEPTAM CU DRAG!!

Kamy Modelyng spot https://www.youtube.com/watch?v=dsUrpPnDuDA&feature=youtu.be

Niciun comentariu: