Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Eveniment de marcă, astăzi, la „Sala Kogălniceanu”: Ivan Patzaichin primeşte titlul de „Cetăţean de onoare al municipiului”

Astăzi, în Sala „Mihail Kogălniceanu”, primarul Constantin Hogea i-a conferit titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Tulcea” domnului Ivan Patzaichin, personalitate marcantă a sportului românesc şi internaţional.
Evenimentul s-a derulat în cadrul unei ședințe extraordinare, la care au fost convocați, evident, toți consilierii locali.
Ivan Patzaichin este unul dintre cei mai cunoscuţi români peste hotare. Născut pe 26 noiembrie 1949 în Mila 23, Patzaichin a reuşit, în strălucita sa carieră, să adune 7 medalii olimpice de la cele 5 ediţii ale Jocurilor la care a participat (Mexic 1968, Munchen 1972, Montreal 1976, Moscova 1980 şi Los Angeles 1984).
Palmares
7 medalii a câştigat la JO, dintre care patru de aur şi trei de argint;
11 participări la Campionatele Mondiale a avut Ivan Patzaichin;
22 de medalii la CM a cucerit: opt de aur, patru de argint și 10 de bronz;
1 titlu de campion european are în palmares;
27 de titluri de campion al României a strâns ca sportiv activ;
120 de medalii a obținut ca tehnician la loturile naționale. detalii,sursa: obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/eveniment-de-marca-astazi-la-sala-kogalniceanu-ivan-patzaichin-primeste-titlul-de-cetatean-de-onoare-al-municipiului/

Niciun comentariu: