Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Festivalului Internaţional de Folclor „Peştişorul de Aur” 7 – 12 august 2015 Ediţia a XXIII-a-Sâmbătă, 8 august
Festivitatea de deschidere .

- ora 1800 – Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” - Parada portului şi dansului popular pe traseul: str. Isaccei - str. Unirii - str. Babadag - str. Dobrogeanu Gherea – str. Păcii – Piaţa Civică.
- ora 1830 – Piaţa Civică – Deschiderea Festivalului Internaţional de Folclor „Peştişorul de Aur”, ediţia a XXIII-a (2 perechi de la fiecare grup).
- ora 1900 – Cina
- ora 1930 – Scena din Piaţa Civică– Spectacol – Concurs
Duminică, 9 august
- ora 800 – Micul dejun

- ora 1900 - Piaţa Vest – Spectacol folcloric
- Piaţa Neptun – Spectacol folcloric
- ora 1930 - Piaţa Civică – Spectacol – Concurs
Luni, 10 august

- ora 1900 - Piata Vest – Spectacol folcloric
- Piata Neptun – Spectacol folcloric
- ora 1930 - Piaţa Civică – Spectacol – Concurs
Marţi, 11 august

- ora 1930 – Piaţa Civică – Festivitatea de premiere şi spectacolul de gală.
Fiecare ansamblu va evolua 6-8 minute.
Miercuri, 12 august
- ora 800 – Micul dejun
- ora 900 – Deplasarea grupurilor către locurile de destinaţie

În fiecare seară în perioada 08 – 12.08.2015 va fi organizată o expoziţie cu peşti naturalizaţi.
Coordonator: Poştaru Nicolae – restaurator taxidermie ICEM.
Video youtube Evenimentetulcea 

Pestisorul de Aur editia a XXII a 7 - 12 august 2014


Niciun comentariu: