Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Asociatia Oamenii Deltei anunta lansarea unui nou proiect european - Sustainable You(th)

Obiectivul general al proiectului este cresterea constientizarii impactului actiunilor umane asupra mediului. Proiectul isi propune sa ofere metode si instrumente practice pe care tinerii le pot aplica in viata de zi cu zi pentru a deveni sustenabili si a proteja natura.
Proiectul se desfasoara din aprilie 2015 pana in ianuarie 2016. Schimbul propriu-zis de experienta are loc timp de sapte zile la inceputul lunii septembrie in Tulcea. La schimb vor participa 25 de tineri intre 16 si 30 de ani din Romania, Cipru, Italia, Grecia si Letonia.
In cadrul proiectului, tinerii vor crea obiecte de arta din materiale folosite. Aceste obiecte vor fi expuse in cadrul unei expozitii la Teatrul Jean Bart din orasul Tulcea.
Expozitia va fi vernisata duminica, 6 septembrie la ora 17:00 in foaierul teatrului. Proiectul este finantat de Comisia Europeana in cadrul Programului Erasmus + - Actiunea Cheie 1.
Asociatia Oamenii Deltei este un ONG dedicat protejarii naturii ce activeaza in Tulcea. Asociatia lupta pentru protejarea Deltei si promovarea dezvltarii tinerilor ce traiesc in aceasta zona. Prin proiectele derulate, Asociatia Oamenii Deltei aduce in atentia tinerilor importanta ocrotirii mediului inconjurator.
Pentru informatii suplimentare:
Elena Dafina Milea - Formator Asociatia Oamenii Deltei
Email: elena.dafina@yahoo.com
Telefon: 0773915767 detalii, sursa: www.orasul-tulcea.ro http://www.orasul-tulcea.ro/stiri/asociatia-oamenii-deltei-anunta-lansarea-unui-nou-proiect-european-sustainable-youth.html

Niciun comentariu: