Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Măcineni din gruparea Jali, autorii celebrului furt de tablouri din Rotterdam

Pe data de 21 ianuarie 2013, Judecătoria Sectorului 6 a emis pe numele a trei tulceni mandate de arest preventiv. Aceştia sunt principalii suspecţi în cazul furtului din Rotterdam.

Mihai-Alexandru Bitu (23 de ani), Eugen Darie (25 de ani)  şi Radu Dogaru sunt cunoscuţi la nivelul judeţul Tulcea. Liderul celor trei este Eugen Darie, din Măcin. Ei fac parte din gruparea Jali din zona Măcin - Greci - Carcaliu.

Darie şi Bitu sunt din Măcin, iar Radu Dogaru este din comuna tulceană Carcaliu. Cei trei sunt cercetaţi în mai multe dosare penale.

„Cei trei fac obiectul unei anchete a Inspectoratului General al Poliţiei. Şi la noi sunt cercetaţi în mai multe dosare penale“, a precizat Milen Şerbanivici, şeful Poliţiei din localitate. detalii, sursa : http://adevarul.ro/locale/tulcea/cei-trei-hoti-tablouri-tulceni-1_50ff9e97aa73e8e04b33c70d/index.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dar despre tablourile furate din Grecia sau despre bisericile care le furau icoanele....nu zice nimeni nimic..? Sau despre praful care il furau de prin combinatele din Germania,Austria sh din Italia (VANADIUM) sh il vindeau prin tara Bucuresti si Galati...nu zice nimeni nimic sunt acoperiti de fostul militian Damaschin sh actualul Balaban de la Macin !...Tulcea stie toata lumea din zona ca sunt protejati autori furtului de la Rotterdam.....!!!