Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Pensionarii tulceni sunt on-line. Conturi de Facebook pentru seniori

În cursul zilei de astări, de la ora 13.00, în sala de festivităţi a Bibliotecii Judeţene ”Panait Cerna” Tulcea are loc prima întâlnire a Clubului seniorilor pe anul 2013.

Vor participa absolvenţi ai cursurilor de iniţiere în utilizarea calculatorului pentru pensionari livrate de Centrul de formare al Bibliotecii din 2011 până în prezent. Pot participa la club şi alţi seniori.

Clubul va începe cu atelierul „Fotografia de familie“, susţinut de Dumitru Libidov, fotograf şi grafician tulcean, urmat de atelierul „Să vorbim şi despre altele…”, cu Tanţa Ştefan, bibliotecar şi de un moment muzical al Stelianei Voinea.

„Vom crea conturi de facebook pentru seniori şi, bineînţeles, vom purta discuţii despre organizarea clubului, despre alegerea comitetului de conducere“, spune Marian Druncea, din cadrul Bibliotecii Judeţene. detalii, sursa : adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/pensionarii-tulceni-on-line-conturi-facebook-seniori-1_50fe713051543977a98e5c12/index.html

facebook bibiloteca judeteana : https://www.facebook.com/bibliotecajudeteana.tulcea?fref=ts

Niciun comentariu: