Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Locuri de muncă plătite cu până la 2.000 de euro pe lună

foto arhiva
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea anunţă că la Bucureşti va avea loc, la începutul lunii martie, selecţia pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic (pentru cei care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania).
Selecţia are loc pe 4 şi 5 martie 2013. Compania germană EuroPark Rustofera, prin intermediul Reţelei Eures, oferă un număr de 80 de posturi pentru următoarele barman (30 de posturi), ospătar (30 de posturi) şi bucătar (20 de posturi).Angajarea se face pe o perioadă de şase luni, începând cu luna aprilie 2013. Salariul oferit este de 1.720 euro/brut/lună pentru ospătar, 1.750 euro brut/lună pentru barman şi 1.720 – 2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar.

Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

Cazarea este asigurată de angajator contra cost, iar întreţinerea poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele interesate care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze Consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca Tulcea (Strada Grigore Antipa, nr. 14, Compartiment EURES, camera 107, etajul I), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi o invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se face pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Tulcea), copie după actul de identitate / paşaport (valabilitate şase luni), CV model Europass în limba germană, cazier judiciar din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiune „Apt pentru muncă”. detalii, sursa : adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/locuri-munca-platite-2000-euro-luna-1_510a6c124b62ed5875bf5784/index.html

Niciun comentariu: