Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Radiografia Deltei Dunării, în 87 de minuteFilmările realizate în perioada iulie 2011-iulie 2012 au surprins peisaje de o rară frumuseţe în toată splendoarea lor, schimbată de la un anotimp la altul. Rezultatul multor ore de migală şi răbdare din partea echipei de filmare s-a concretizat în realizarea acestui documentar de 87 de minute despre biodiversitatea Deltei – natură şi oameni – dar şi despre ameninţările la care este expusă aceasta, arătând lumii întregi că suntem la un pas de a o pierde definitiv.

De asemenea, au fost realizate  număr de 65 de filme tematice a câte 2 minute fiecare, dedicate speciilor sau habitatelor reprezentative atât pentru Rezervaţie, cât şi la nivel naţional, comunitar şi internaţional. Scopul filmelor nu este de a promova turismul în regiune, ci acela de a ne arăta cum, intenţionat sau din ignoranţă, orice acţiune sau opţiune a oamenilor, vizitatori sau localnici, poate lăsa răni adânci.

Obiectivul filmului documentar şi al celor 65 de scurte filme tematice realizate în cadrul proiectului este de a contribui la conservarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării prin activităţi de informare şi conştientizare destinate principalilor actori: comunităţile locale, operatorii economici, turişti, publicul larg, precum şi factorii de decizie la nivel local, regional şi naţional şi prin punerea bazelor unei structuri de consultare a tuturor factorilor interesaţi de problematica Deltei Dunării.
  citeste totul despre:
 detalii, sursa: adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/radiografia-deltei-dunarii-87-minute-1_510b5aea4b62ed5875c32685/index.html

Niciun comentariu: