Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Spectacole dedicate mamelor la Palatul Copiilor

Sâmbătă, de la ora 9.30, la Palatul Copiilor din Tulcea vor avea loc două manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Femeii, sub genericul „E ziua ta, mămico!“.
Este vorba despre vernisajul expoziţiei de mărţişoare realizate de elevii din şcolile tulcene şi un spectacol de muzică şi dans.

Artiştii de la cercurile de profil din Palatul Copiilor (teatru, muzică folk, dansuri populare, dansuri moderne, balet şi gimnastică aerobică), îndrumaţi de profesorii lor, dar şi cu sprijinul părinţilor vor oferi momente inedite.

Ca de obicei, micii reporteri şi cameramani de la cercul de presă al Palatului Copiilor vor surprinde cele mai importatnte momente ale evenimentului pe care le veţi putea vedea pe site-ul Palatului Copiilor Tulcea. dealii, sursa: adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/spectacole-dedicate-mamelor-palatul-copiilor-1_512f192100f5182b85b248b4/index.html

Niciun comentariu: