Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ce au căutat prefectul şi preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea în China

Scopul acestei delegaţii: urmărirea implementării protocolului din domeniul medical semnat între cele două regiuni în anul 2012, precum şi identificarea unor oportunităţi de afaceri pentru judeţul nostru.

Programul vizitei a inclus întâlniri cu oficiali guvernamentali la nivel înalt, precum şi vizite la companii locale interesate în a investi în lucrări de infrastructură, turism şi de construcţii din judeţul Tulcea.

La întâlnirea cu Zhou Wei Qiang, Viceprimarul executiv al Guvernului Popular din Suzhou, a fost prezent şi Excelenţa Sa Florin Marius Tacu, Consulul General al României în Shanghai.

„Am fost profund impresionat de căldura cu care am fost primiţi precum şi de oportunităţile pe care companiile locale le pot dezvolta în judeţul nostru”, a declarat prefectul Lucian Simion, la întoarcerea în ţară.

Amintim faptul că Emilia Stamate, medic oftalmolog, Zenobie Stoianovschi, medic fiziokinetoterapeut, Dominic Niculescu, medic fiziokinetoterapeut, Cristina Miron, asistent medical, Gabriela Pintilie, asistent medical au făcut parte din delegaţia care a plecat la începutul acestui an în China. http://adevarul.ro/locale/tulcea/medicii-tulceni-povestesc-despre-tehnicile-medicinei-alternative-invatate-spitalul-suzhou-1_5123581d00f5182b857b226a/index.html detalii, sursa; adevarul de seara tulcea http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2749694955892277845#editor

Niciun comentariu: