Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Sâmbăta, la Balul Ghioceilor, Românii din Toronto au petrecut cu noul consul general al României în Canada

Muzica, veselie, femei fru­moase, mâncare bună, parfumuri fine şi domni galanţi sâmbăta trecută la Balului Ghioceilor organizat de «Biserica Toţi Sfinţii» Toronto. Românii s-au adunat să se bucure împreună, teoretic, de venirea primăverii. În realitate, la ora la care în sală se vorbea despre ghiocei, afară ningea destul de convingător.
Una dintre cele mai bine primite surprize ale seratei a fost apariţia noului consul general al României în Canada, Antonella Marinescu. În mijlocul petrecerii încinse la L’Amoreaux Community Centre, noul consul general a păşit fără prea mult tam tam, spre surprinderea cinstitei adunări.
Discretă, sobră, dar abordabilă, mereu zâmbitoare, noul consul general al României a dansat, a mâncat şi a conversat cu toată lumea. Nimic din aerul super oficial la care ne-am fi aşteptat.
Antonella Marinescu a răspuns cu sinceritate şi naturaleţe debor­dantă tuturor întrebărilor noastre, mai mult sau mai puţin personale.
Sosită în Canada cu doar 4 săptămâni înainte, noul consul general mărturiseşte că se simte  aici de parcă ar fi venit în urmă cu mai bine de 6 luni. ...
„Suntem români şi  trebuie să ne mândrim cu asta pentru că avem de ce. Printre lucrurile pe care le-am adus cu mine când am venit aici sunt şi două costume na­ţionale româneşti din zona Bistriţa Năsăud pe care le-am expus şi care dau un alt aer con­sulatului. Să păstrăm tradiţia, cul­­tura, să fim aproape de bise­rică şi familie. Doar aşa nu ne pierdem identitatea. Din acelaşi motiv insist ca pe clădirea con­sulatului sa arborăm drapelul românesc, chiar dacă încă suntem la nivelul de negocieri cu admi­nistraţia imobilului în care ne desfăşurăm activitatea. Şi tot în încercarea de păstrare a identi­tăţii naţionale atât de departe de casă, printre proiec­te­le mele se numără sprijinirea şcolilor româ­neşti de aici, în pri­mul rând prin încercarea de a adu­ce manuale româneşti de acasă”, ne-a mai precizat noul consul general al României în Canada.
Deşi mass-media românească, în general, şi cea dobrogeană în special, nu a fost prea blândă cu imaginea noului consul general al României, comunitatea româ­neas­că din Toronto a părut să o primească cu braţele deschise.
detalii, sursa: obiectiv.ro http://www.obiectivtulcea.ro/sambata-la-balul-ghioceilor-romanii-din-toronto-au-petrecut-cu-noul-consul-general-al-romaniei-in-canada.html

Niciun comentariu: