Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Start Raliul Deltei 2014

Si pentru ca nu se putea ca organizatorul sa nu se gandeasca  si la spectatori, incepand cu ora 18:00 Piata Civica din Tulcea va fi inundata de acordurile concertului sustinut de Delia. Urmeaza apoi sesiunea de autografe de la ora 19:00 de pe faleza din Tulcea si parada  tuturor echipajelor inscrise in concurs . Seara de  joi se va incheia cu startul festiv din Piata Civica dat de Alina Puscas iar spectacolul va fi unul de exceptie. Inca de duminica, 25.05.2014 intreg alaiul organizatoric al Danube Delta Rally® si-a mutat cartierul general  la Tulcea, unde in numai doua zile va incepe cea mai mare competitie automobilistica desfasutara in Dobrogea. 

Pentru ca Danube Delta Rally® este in 2014 etapă candidat în FIA European Rally Trophy, in ultimele luni atentia organizatorului a fost sporita pe toate planurile, incepand de la securitatea competitiei pana la cele mai mici detalii, astfel incat editia din acest an sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa ofere sportivilor si spectatorilor un eveniment sportiv de neuitat. „Ne-am concentrat toate fortele si le-am pus in slujba acestui eveniment. Doresc sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si ne-au sprijinit in ultimele luni” a declarat Mihai Tanase, organizatorul Danube Delta Rally® 2014.
57 de echipaje s-au inscris si sunt pregatite pentru a lua startul in competitia care in anul 2013 a primit titlul de cel mai buna raliu al anului. Ziua de miercuri a insemnat pentru toti cei inscrisi, prima zi de recunoasteri iar pentru cei care anul trecut  nu au fost prezenti la start, primul contact cu macadamul de Dobrogea.
Pentru echipa Napoca Rally Academy ziua de miercuri a fost rezervata testelor private, teste ce s-au desfasurat pe primii 3,5 km de pe  DJ 223 A intre BABADAG si SLAVA RUSA, portiune recent reabilitata in acest scop. „”Totul a fost ok. Masina este pregatita, noi suntem pregatiti si incarcati pentru acest raliu. Sa vedem acum  cine din familie castiga” a declarat Marco Tempestini. Ziua de joi va debuta cu o noua sesiune de recunoasteri care se va inchide la ora 16:00.
Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul este organizat de Clubul Nautic Mototrsport, cu susţinerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Tulcea, dar şi cu  sprijinul partenerilor tradiţionali: Nautic Experts, DDS Group, Maritimo Shopping Centre –Constanta, Vard Ficantieri - Tulcea, Pensiunea Doi Capitani – Delta Dunarii, Vinuri de Macin, Azuga Waters,  CrisTim,  Scame Electrical Solutions, BCR Leasing,  JT Grup, Service Auto Convenabil,  ZIP Escort, Evo GPS, Taxi Pelicanul – Bucureşti, dar şi a partenerilor media:  Digi 24 Constanta, Europa FM, Antena 1, Radio Delta, şi bineînţeles Asociaţia de Promovare Litoral Delta Dunării. Informatii oferite de media@danubedeltarally.ro

Niciun comentariu: